ESS Group

ESS Group är hotellkedjan som erbjuder sina kunder destinationer med det lilla extra

Strategi

Att hitta tillräckligt med personal är svårt, även för starka varumärken inom servicenäringen. Samtidigt finns det många som är i stort behov av hitta ett jobb. Problemet är matchningen. Därför har ESS Group tillsammans med HR Experten Anna Petersson lanserat Seamlr. En app som matchar hospitalityjobb med marknadens talanger.

ESS Group

Kommunikation

Presentationsfilmer

Som en del i arbetet med Seamlr och ESS Group har vi producerat presentationsfilmer för ett antal av restaurangerna som är med i pilotprojektet under vintern 22/23. (Klicka på bilden för att se hela filmen.)

Föreläsning

Att attrahera rätt användare för ett pilotprojekt är A och O. Tillsammans arrangerade vi event på både Handels och Chalmers där vi rekryterade testpiloter.

ESS Group Seamlr

Nyhetsbrev

Kommunikation är centralt när du skapar något nytt. Vi kommunicerar därför löpande med alla testpiloter för att visa att vi jobbar med utveckling, att vi rekryterar nya företag och vilka incitament vi erbjuder testpiloterna.

Klicka här för att komma till ESS Group.

För mig är det viktigt att jobba med människor jag litar på. Jag kan kasta upp en boll och jag vet att den fångas upp och att resultatet blir bra.

Anna Petersson

grundare, PS-Koncernen

Kontakt

Jag hjälper dig med ditt strategiarbete. Hör av dig!